Суспільство

Ще 12 протоколів на мешканців Корабельного району: чиновники провели щотижневу перевірку благоустрою

Склали 12 адміністративних протоколів, надали 34 попередження

Цей материал також доступний

Адміністрації районів міста Миколаєва активно проводять перевірки дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської міської ради.

З 13 по 17 травня 2024 року фахівці адміністрацій ретельно обстежили різні території міста. Під час перевірок увагу приділяли санітарному стану закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглих територій та наявності угод на вивіз твердих побутових відходів. Було проведено роз’яснювальну роботу та інші заходи.

У Корабельному районі обстежили території вулиць приватного сектору, зокрема: Генерала Попеля, Кобзарська, Тернопільська, Галицинівська, Таврійська, Святотроїцька, Центральна садиба, пров. Гостинний, просп. Богоявленський. За підсумками роботи склали 12 адміністративних протоколів, надали 34 попередження домовласникам та провели роз’яснювальну роботу.

У Центральному районі провели огляд території по вулицях Потьомкінська, Наваринська, Пушкінська, 3 Слобідська, 6 Слобідська та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 92 об’єкти, за результатами склали 32 адміністративних протоколи.

В Інгульському районі обстежили територію за адресами: просп. Миру, вул. Троїцька, Космонавтів. За результатами роботи склали 21 адміністративний протокол.

У Заводському районі перевірили санітарний стан вулиць 1, 2, 3 Слобідські, Радісна, Новосельська, Даля, Сидорчука. За результатами роботи склали 14 адміністративних протоколів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button