СуспільствоТема дня

"Перемога українського маяка": успіх гімназиста з Корабельного району

У творчому конкурсі переміг 11-річний учень. ВІДЕО

Цей материал також доступний

SUMMIT з “Блакитної економіки”, що днями відбувся в Миколаєві, розпочався з нагородження переможців творчого конкурсу за цією тематикою. Нагороджував талановиту молодь мер міста.

«Під час масштабного вторгнення ми зав’язали багато нових партнерських зв’язків. Сьогодні багато хто звернув увагу на місто Миколаїв. І ми за допомогою наших партнерів повинні створити майбутнє саме для тих маленьких миколаївців, які сьогодні вже не те майбутнє завтрашнє. Вони сьогодні вже майбутнє, і ми повинні заради них працювати. Дякую всім, хто витрачає свій особистий час, приділяючи увагу майбутньому нашого міста. Впевнений, воно яскраве, гарне, зелене, з блакитною економікою і чистим повітрям», – зазначив Олександр Сєнкевич.

Одним з переможців став учень Миколаївської гімназії №43 (колишньої школи №43) Корабельного району – 11-річний Данііл Безумов.

Переповнений емоціями хлопець навіть не зміг висловити, наскільки сильно він радіє цій перемозі. Деталі про підготовку до конкурсу розповіла його мама:

«Ми дуже раді, що ми зайняли перше місце, тому що ми довго думали, що зробити, але син одразу сказав, що треба маяк, щоб він був в українському стилі…».

Аліна Ковальчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button