СпортСуспільство

Пам'ять про Героя: баскетбольний турнір на честь Сергія Гуссіді об'єднав молодь Миколаєва

Був вчителем, спортсменом і військовим, який ще у 2014 році вирушив захищати кордони нашої держави

Цей материал також доступний

17 травня 2024 року у спорткомплексі “Надія” відбувся міський турнір з баскетболу серед юнаків під назвою “Разом переможемо!”, присвячений пам’яті українського військового і спортсмена Сергія Гуссіді. На заході були присутні родичі військового та місцеві чиновники.

Сергій Гуссіді був вчителем, спортсменом і військовим, який ще у 2014 році вирушив захищати кордони нашої держави. Після початку повномасштабного вторгнення російського агресора він знову став на захист України. У ці дні відзначають другу річницю з дня його загибелі.

“Сергій залишився в пам’яті всіх, хто його знав, як позитивна людина, сповнена оптимізму”; “Залишається світла радість від того, що він був у нашому житті. Він мав особливість робити оточуючих його людей кращими. Не дарма сьогодні саме баскетбольний турнір відбувається на його честь, адже він любив цей спорт та розвивав його”, – згадували сьогодні про героя-захисника.

“Боротьба була запекла та тримала у напрузі до останньої хвилини. У підсумку переможцем турніру стала команда “Миколаїв”. На другому місці – Вознесенськ. Бронзові нагороди виборов колектив з Баштанки”, – йдеться в повідомленні пресслужби Миколаївської міськради.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button