СуспільствоТема дня

Резерв+: інноваційний інструмент Міноборони для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Оновлення даних можливе шляхом скористання будь-якого зручного для вас методу. ВІДЕО

Цей материал також доступний

18 травня 2024 року, набуває чинності оновлений Закон про мобілізацію. Це означає , що завтра всі військовозобов’язані чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років мають оновити свої облікові дані протягом 60 днів, до 16 липня включно.Під час оновлення даних направлення на ВЛК не видаватиметься. Таке направлення може бути виписане пізніше за потреби.

Оновлення даних можливе шляхом скористання будь-якого зручного для вас методу. В Інтернеті – через додаток Резерв+. Завтра він стане доступним для завантаження на смартфони через App Store та Google Play Market.

Згідно з повідомленням Міністерства оборони України на їх Telegram-каналі, додаток Резерв+ дозволяє оперативно оновлювати дані та отримувати доступ до інформації у реєстрі Оберіг. Це зручний спосіб виконати обов’язкову процедуру оновлення особистих даних. Після оновлення даних у додатку ви зможете переглянути свою інформацію з реєстру Оберіг.

Також, ви можете оновити дані офлайн у Територіальних центрах комплектування або Центрах надання адміністративних послуг, які працюють по всій країні. Якщо ви оновите дані через ТЦК, крім витягу з реєстру, вам також видасться відповідна позначка у військовому квитку.

Починаючи з 18 червня, у додатку Резерв+ також буде доступний QR-код. Після його сканування відповідні урядові представники зможуть негайно отримати інформацію про ваш статус як військовозобов’язаного, призовника або резервіста.

Для докладної інформації про те, як працює додаток Резерв+, звертайтеся до нашого каналу на YouTube.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button