Суспільство

«ВідновиДІМ»: у Миколаєві відремонтували багатоповерхівку, яка постраждала від обстрілів рф

ОСББ міста подали 159 заявок на участь у програмі

Цей материал також доступний

У Миколаєві продовжується відновлення житлового фонду, який постраждав від обстрілів російських терористів. Цього разу відремонтували багатоповерхівку за участю ОСББ в Центральному районі міста. Про це 16 травня 2024 року повідомляє Миколаївська міська рада.

Роботи були виконані в рамках програми «ВідновиДім», що реалізується за підтримки Фонду енергоефективності. Проект активно супроводжувався Центром енергоефективності Миколаєва.

Оновлення включало заміну зовнішніх металевих дверей у під’їздах, а також віконних та балконних блоків як у квартирах, так і у загальних приміщеннях.

Ця ініціатива стала лише частиною широкомасштабного проекту відновлення житла у Миколаєві. ОСББ міста подали 159 заявок на участь у програмі, і наразі вже більше 20 будинків відновлено, а в 97 тривають роботи. Інші заявки на розгляді.

Нагадаємо, що програма «ВідновиДім» надає 100% компенсацію від вартості будівельних робіт і матеріалів для ОСББ, які постраждали від війни.

Центр енергоефективності Миколаєва продовжує надавати фахові консультації щодо участі у програмі. Для отримання додаткової інформації можна звертатися за наступними контактами:

  • вул. Спаська 75А
  • 0632219367

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button