Суспільство

14 протоколів і 38 попереджень мешканцям Корабельного за 4 дні: райадміністрація перевіряла чистоту в приватному секторі

За підсумками рейдів виявлено ряд порушень Правил благоустрою, санітарного утримання територій

Цей материал також доступний

Адміністрації районів Миколаєва щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в приватних секторах міста.

Так, з 7 по 10 травня 2024 року спеціалістами відділу санітарної інспекції адміністрації Корабельного району було проведено рейди щодо перевірки санітарного стану таких вулиць:

Новобудівна, Остапа Вишні, Уральська, Львівська, Ходирєва, Каховська, Бригадна.

“За підсумками рейдів виявлено ряд порушень Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві (складування будівельних матеріалів та будівельного сміття, відсутність покажчиків будинків)”, – повідомляють в райадміністрації.

На порушників складено 14 адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП, які передано на розгляд адміністративної комісії для подальшого визначенням виду адміністративного стягнення. Надано 38 попереджень домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу щодо обов’язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

Пройшли аналогічні рейди на минулому тижні і в інших районах міста:

У Центральному районі оглянули територію по вулицях: Привільна, Лютнева, Ракетна, Колодязна, 3 Слобідська, 6 Слобідська та в мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 112 об’єктів, за результатами склали 31 адміністративний протокол.

В Інгульському районі провели обстеження за адресами: вул. Космонавтів, пр. Миру, пр. Богоявленський, вул. Нагірна, вул. Театральна. У результаті заходів склали 22 адміністративні протоколи.

У Заводському районі оглянуті вулиці: Кузнецька, Громадянська, Садова, Погранична, Заводська та провулок 1 Ковальський. За результатами перевірки склали 16 адміністративних протоколів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Май 2024 в 22:28
    По центру району, а саме по пр.Богоявленському від вул.Самойловича до вул. Океанівської ніхто ніяких рейдів не проводить та ніхто не бачить, що там коїться (сміття, бур'яни), тільки приватні будинки повинні слідкувати за порядком?
    Невже непомітна територія, яка роками там ніким не убирається. Гидко йти по тротуару.
    За ким закріплена семе ця територія? Коли і ким тут проводився рейд?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button