Пригоди

П’яні за кермом: на Миколаївщині водій намагався дати хабар поліцейському

Затримано зловмисника, який пропонував хабар за неподання справи до суду

Цей материал також доступний

Спіймали на гарячому зловмисника, який намагався уникнути правосуддя, пропонуючи значну суму хабара одному з високопоставлених правоохоронців. Подія розгорталася у службовому кабінеті, де чоловік передав 25 тисяч гривень заступнику керівника поліцейського відділення, – повідомляє поліція Миколаївської області.

Так, мешканець Миколаївського району пропонував неправомірну вигоду правоохоронцю, аби той не направляв до суду адміністративні матеріали, складені на фігуранта за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Молодик був затриманий відразу після передачі грошей, завдяки злагодженим діям слідчих управління обласного главку поліції та Миколаївського управління департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Операція відбувалася під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, що підкреслює її важливість і серйозність.

Після затримання, слідчі оголосили зловмисникові про підозру за частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі. Фігурантові може загрожувати до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна.

Наразі йде розгляд питання про вибір запобіжного заходу для затриманого, а досудове розслідування продовжує вивчати обставини справи і можливе залучення інших осіб до корупційної діяльності.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button