Суспільство

Майже 9 млн гривень до бюджету Миколаївщини: за ліцензії на алкоголь, тютюн і пальне

Ця сума збільшилась майже на 2,2 млн гривень порівняно за минулий рік

Цей материал також доступний

У першому кварталі 2024 року до бюджетів Миколаївщини надійшло майже 9 млн гривень від плати за ліцензії на виробництво спирту, а також за ліцензії на оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами для електронних сигарет та пальним. Ця сума збільшилась майже на 2,2 млн гривень порівняно з аналогічним періодом минулого року.

За 4 місяці 2024 року ДПС України зазначає що, платникам регіону видано 2179 ліцензій на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та пальним, з них:

  • 2041 ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах;
  • 25 ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним;
  • 9 ліцензій на право оптової торгівлі пальним;
  • 100 ліцензій на право зберігання пального;
  • 4 ліцензії на право оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами (рідинами, що використовуються в електронних сигаретах).

Було скасовано 413 ліцензій на оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами для електронних сигарет та пальним.

Нагадують, що всі підприємства незалежно від форми власності можуть здійснювати оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами для електронних сигарет та пальним лише за умови наявності відповідних ліцензій. Плата за ці ліцензії проводиться щоквартально у рівних частинах та спрямовується до місцевих бюджетів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button