ПригодиТема дня

Атака на бізнес: росіяни вдарили по Миколаєву дронами

За даними ОВА, постраждалих серед цивільних немає

Цей материал також доступний

У ніч на 28 квітня 2024 року на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони велась бойова робота. російські окупанти продовжують завдавати ударів по Миколаївській області та обласному цетнтру. Зранку 28 квітня (о 04:45) ворог атакував БпЛА типу «Shahed-131/136» Миколаїв. Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

“Внаслідок чого сильно пошкоджено будівлю готелю, відбулась пожежа, яка була оперативно ліквідована. В іншому готелі поруч вибито вікна, пошкоджено автомобілі. Крім того, пошкоджено об‘єкт теплогенеруючої інфраструктури. Наслідки уточнюються. Постраждалих немає”,  – зазначається в ранковому зведенні.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області опублікувало фото з наслідками удару “шахеду” по готелю у Миколаєві. До гасіння пожежі, яка виникла, залучалось 14 вогнеборців, 3 одиниці техніки ДСНС.

“Власники готелю тільки відновились після прильотів, які були в 2022 році. Поруч дитяча спортивна школа та стадіон. Жодних військових обʼєктів. Історична частина міста.

Це атака на наш бізнес, на нашу економіку. На щастя, ніхто не постраждав”, – зазначив Віталій Кім.

Окрім цього, російські окупанти продовжують обстрілювати й інші населені  пункти Миколаївщини.

“Миколаївський район: учора, 27 квітня, о 17:25 ворог спрямував дрон-камікадзе типу «Ланцет» по Березанській громаді. Постраждалих немає.

Також учора, 27 квітня, о 21:41, 21:46 та 22:28 ворогом здійснено артилерійський обстріл Куцурубської громади. Внаслідок чого, пошкоджено житловий будинок. Постраждалих немає”, – повідомляють в ОВА.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button