СуспільствоТема дня

«Вы даже не представляете, кто мы»: "VIP-поліціянта", який погрожував у ресторані бізнесмену, звільнили

Шок у Києві: поліцейський погрожував відвідувачам ресторану, громадськість вимагає справедливості

Цей материал також доступний

Працівника департамент стратегічних розслідувань (ДСР) Національної поліції України Віталія Манасяна звільнили після того, як Голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців України Максим Шкіль розповів про те, як той погрожував йому у ресторані “Гудвайн”.

Про це свідчить допис бізнесмена.

Київ, ресторан “Гудвайн”, неділя 9:30 ранку. Життя під час війни перетворює звичайні ранки на випробування непередбачуваності. Про це розповідає чоловік, який вже понад два роки снідає в одному і тому ж закладі, спостерігаючи зміни від мирних березня та квітня 2022 до тривожної сьогоднішньої реальності.

Зміна сценарію: Відвідувач ресторану, заздалегідь забронювавши стіл, стикається з неприємною ситуацією. Підійшовши до адміністраторів, він дізнається, що його стіл зайнято іншим чоловіком. Після коректного зауваження щодо броні, новий “гість” заявляє: “вы две дуры, сдесь сидеть буду я,” відкидаючи відвідувача та персонал.

Розв’язка: Далі ситуація набирає обертів. Чоловік, що зайняв стіл, виявляється працівником департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України – Манасян Віталій. Його поведінка викликає не лише обурення, але й питання про моральні та професійні стандарти.

“Працівник поліції, який їздить на Ауді RS 6, снідає в “Гудвайні” і окреслює перспективу нашого майбутнього, а для тих хто не відразу розділяє його переконання, пояснює більш “літературною українською мовою” з російським діалектом. Можу сказати одне – що це приклад ганьби високого звання Поліцейський і таким працівникам не має бути місця в системі правопорядку. А дівчат з “Гудвайн” точно ніхто в образу не дасть”, – написав бізнесмен.

За декілька годин після цього допису, Шкіль повідомив, що Віталія Манасяна звільнили з Нацполу.

“Звільнено! Друзі, спільно черговий раз сьогодні підтвердили, що разом ми сила. Отримав чисельні повідомлення з характеристикою героя-дня Віталія Манасяна, всі виключно негативні, з прикладами, які свідчать про системність такої зухвалої поведінки. Дякую керівництву Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України за швидку реакцію, яка свідчить про те, що така поведінка є недопустима і не може кидати тінь на високе звання Поліцейський, серед яких багато порядних і відданих професії людей. Сподіваюсь, що сьогоднішнішнє звільнення додасть Віталію трохи ввічливості і скромності та стане прикладом для багатьох таких “Віталіїв”, як буває в житті”, – повідомив Шкіль.

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України — такий собі VIP підрозділ, міжрегіональний територіальний орган у складі кримінальної поліції Національної поліції України, який бере участь у реалізації державної політики з питань боротьби з організованою злочинністю та здійснює оперативно-розшукову діяльність.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button