Пригоди

⚡️Масштабна атака безпілотників у восьми областях РФ: деталі операції

"Дрони СБУ вкотре довели свою ефективність", - зазначило джерело у спецслужбах

Цей материал також доступний

В ніч на 20 квітня 2024 року українські безпілотники атакували Білгородську, Брянську, Курську, Тульську, Смоленську, Рязанську, Калузьку та Московську області. Загалом росіяни заявили про 50 безпілотників. В пабліках пишуть, що в Смоленській області підірвали дві нафтобази. Також під удар потрапили об’єкти енергетики.

За наявною інформацією, ціллю операції стала енергетична інфраструктура, яка забезпечує функціонування об’єктів російського військово-промислового комплексу. В результаті атаки вражено щонайменше 3 електропідстанції та база зберігання пального. Через пошкодження інфраструктури у деяких районах Росії виникли значні проблеми з електропостачанням та водопостачанням.

«Дрони СБУ вкотре довели свою ефективність і продемонстрували результат – успішно відпрацювали за інфраструктурою, яка забезпечує безперебійну роботу військових об’єктів на території Росії», – зазначило джерело у спецслужбах.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Слава Україні ! На мою думку ,таких атак має бути у десять разів більше і не в жодному випадку під керівництвом агент- контроцептива ля-Ляшка,бо гидотниі таргани,у сусідній недо державі,як і у власній можуть довго існувати без води та електроенергії і ще багато без чого життєво необхідного,
    окрім ВОДКИ.І цей факт треба дорівнювати до військових цілей.Героям Слава!

  2. Слава Україні ! На мою думку ,таких атак має бути у десять разів більше і не в жодному випадку під керівництвом агент- контроцептива ля-Ляшка,бо гидотниі таргани,у сусідній недо державі,як і у власній можуть довго існувати без води та електроенергії і ще багато без чого життєво необхідного,
    окрім ВОДКИ.І цей факт треба дорівнювати до військових цілей.Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button