Пригоди

Смерть від рук вітчима: мешканець Миколаївського району забив 6-річного пасинка

29-річному чоловіку загрожує до 10 років ув'язнення

Цей материал також доступний

18 квітня 2024 року медичний персонал повідомив поліцію Миколаївського району про те, що шестирічного хлопчика у важкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. Незабаром після прибуття в медичний заклад хлопчик помер.

Як повідомляє поліція, після направлення тіла дитини на судово-медичну експертизу було встановлено, що смерть малолітнього настала внаслідок черепно-мозкової травми. Правоохоронці дізналися, що 17 квітня співмешканець матері хлопчика наніс йому удар кулаком в область голови, внаслідок чого дитина впала.

На місці події працювали слідчі слідчого управління та співробітники управління карного розшуку обласного главку поліції, ювенали Миколаївського райупраління поліції, слідчі і оперативники відділення поліції №4 (Вітовського ВП) Миколаївського райуправління та місцевий поліцейський офіцер громади.

Зловмисника було затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

29-річному чоловіку було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, що стосується умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. За цим злочином затриманому загрожує до 10 років ув’язнення.

Суд найближчим часом вирішуватиме питання про застосування запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button