Пригоди

Хотів дівчат покатати по місту: у Миколаєві викрили 19-річного крадія ВАЗа

Щоб на ВАЗі поїхати викрав ще й акумулятор з іншого авто

Цей материал також доступний

13 квітня 2024 року до Миколаївського районного управління поліції №1 звернулись двоє місцевих мешканців із повідомленнями про вчинені злочини щодо них. Так, 44-річний чоловік, стверджував, що у нього викрали автомобіль ВАЗ 21063, тоді як другий, 64-річний місцевий мешканець, повідомив про крадіжку акумулятора зі своєї автівки.

Про це повідомляє 16 квітня відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Заявники пояснили поліції, що ввечері залишили свої транспортні засоби біля будинку в одному з мікрорайонів Миколаєва, а наступного дня виявили їх відсутність.

Після проведення ряду оперативних та слідчо-розшукових заходів, спільно з фахівцями кримінального аналізу обласного управління поліції, правоохоронці знайшли викрадений автомобіль на одній з вулиць міста та затримали підозрюваного – 19-річного місцевого жителя.

Молодий чоловік пояснив свої дії бажанням покатати дівчат по місту, тому й вирішив вкрасти автомобіль та акумулятор для його запуску.

Поліцейські вилучили автомобіль та акумулятор та повернули їх власникам. Фігуранту оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених законом за ч. 1 ст. 289 КК України та ч. 4 ст. 185 КК України. Санкції вказаних статей передбачають покарання до восьми років ув’язнення.

Найближчим часом суд вирішить питання про запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button