Суспільство

Міноборони оцифрувало дані чоловіків, які можуть бути мобілізовані

На недавньому засіданні Конгресу місцевої та регіональної влади заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк оголосив про важливий крок в оцифровці даних: електронну систему “Оберіг” було перезапущено з новими можливостями для цифрового ведення даних учасників мобілізації.

Іван Гаврилюк підкреслив, що система “Оберіг” наразі інтегрована з багатьма державними установами, включаючи податкову службу, Мін’юст, Міносвіти, міграційну та прикордонну служби, а також Судову адміністрацію. Це дозволяє забезпечувати цілісний підхід до ведення даних на всіх етапах мобілізації.

За його словами, станом на сьогодні було зроблено 23 мільйони запитів для оновлення даних громадян, а інформацію про чоловіків призовного віку було оцифровано у всіх 24 регіонах України та в Києві.

“Наша мета — забезпечити прозорість та оперативність кожного кроку цього важливого процесу”, — зазначив він, додавши, що передбачається подальше збільшення потужностей команд, які працюють у системі, та перехід всіх процесів у цифровий формат.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button