Суспільство

"Медична реформа" від Сєнкевича: врачі перейшли від лікування до благоустрою

Весняна толока

Цей материал також доступний

У Корабельному районі Миколаєва медичні працівники ЦПМСД №7 демонструють особливий вид діяльності. В межах весняної толоки, вони взялися не за медичні інструменти, а за мітли та відра. Ініціатива охопила кожну амбулаторію центру. Завдяки спільним зусиллям, територія навколо медичного закладу перетворилася: були підметені доріжки, вимиті вікна, фасади, сходи та пандуси, а також прибрані квітники.

Фотографії з місця подій показують, як медики в білих халатах з ентузіазмом беруться за благоустрій території. На одному зі знімків лікар у спецодязі, стоячи на сходах, миє вікно. На інших — колективи амбулаторій групуються перед входом до будівлі, готові до спільної роботи. Також працівники медзакладу активно доглядають за зеленими насадженнями: поливають та оновлюють квітники, демонструючи своє небайдуже ставлення не тільки до пацієнтів, але й до навколишнього середовища.

Ці зусилля є відгуком на заклик мера Сєнкевича долучитися до весняної толоки, розпорядження якого спонукає медичних працівників займатися благоустроєм. Медики показали, що здатні знайти позитив у кожній ситуації та зробити звичайну рутину святом, що зближує колектив і вносить свіжість не лише у їхнє робоче місце, але й у звичний день пацієнтів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button