Пригоди

Нетверезий водій збив на Миколаївщині 32-річну жінку

Слідчі поліції затримали водія

Цей материал також доступний

12 квітня 2024 року  приблизно о 19:00 на автодорозі Н-11 «Дніпро – Миколаїв», у межах села Михайло-Ларине, сталася дорожньо-транспортна пригода, за участі автомобіля ВАЗ-2107, під керуванням 36-річного водія та жінки-пішохода. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок аварії 32-річна жінка, яка перетинала проїзну частину отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медичного закладу для надання медичної допомоги.

Під час огляду водія легковика виявлено алкогольне сп’яніння, яке перевищувало допустиму норму в декілька разів.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

ДТП

Поліція затримала водія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і повідомила йому про підозру у вчиненні злочину.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди. Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про цю подію, звертатись за телефонами 093-788-246-43 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button