КультураСуспільство

Зірковий десант: "Квартал 95" та Monatik співали та танцювали у Миколаєві

Миколаїв, 9 квітня – Незламність, героїзм, та непохитна підтримка: Миколаївська обласна державна адміністрація організувала концерт, який став справжнім символом єдності та мужності. Артисти студії «Квартал 95», зокрема, Євген Кошовий, а також відомі українські співаки Monatik та Roxolana виступили перед незламними миколаївцями та херсонцями, підтримуючи бойовий дух наших бійців.

Виступ, що відбувся у вівторок, 9 квітня, було спрямовано на підтримку захисників України, їхніх сімей, а також ветеранів, волонтерів, та представників правоохоронних органів. Артисти висловили слова подяки за незламність, силу духу та патріотизм усіх присутніх.

Зірки були вражені енергією та підтримкою миколаївської аудиторії, яка подарувала їм незабутні емоції та захоплення. Особливим моментом концерту стало вручення військовослужбовцю з Херсонщини прапора Нової Каховки з особистим підписом Президента України Володимира Зеленського.

Артисти також зустрілися з бійцями спецпідрозділу ВМС «Янголи», висловлюючи їм вдячність за героїзм, міць та відвагу. У відповідь бійці вручили зіркам прапор та шеврон своєї військової частини, символізуючи взаємну повагу та підтримку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button