ЕкономікаСуспільство

Квіти, діти і собаки: Миколаїв відновлюється після війни, але що з економікою?

Квіти, діти і собаки: Миколаїв відновлюється після війни, але що з економікою?

У Миколаївській області спостерігається візуальне відновлення після руйнувань, спричинених повномасштабним вторгненням. Про це заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім під час телемарафону, підкресливши, що область ще далека від повного фінансового, економічного та морального відновлення.

Відновлення критичної інфраструктури в регіоні перевищило 100%, включно з мостами та дорогами, і тепер увага зосереджена на будинках та соціальній інфраструктурі,” – розповідає Кім. За його словами, на цей час уже відбувається виплата коштів і надання житла людям, що втратили свої домівки внаслідок війни.

Але головне, на чому хоче зосередити увагу Кім, – це візуальне відновлення області. “Ми відновились візуально, не фінансово, економічно, морально. Візуально у нас квіти, діти, собаки та електросамокати. Ми відновились,” – говорить він.

Така картина є важливою для психологічного стану населення, яке живе під тиском війни. Миколаївська область стає прикладом того, як можна повертати до нормального життя навіть після масштабних руйнувань, але попереду ще багато викликів на шляху до повного відновлення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button