Пригоди

У Миколаївській області за добу зафіксовано сім пожеж

Були залучені 29 вогнеборців та 10 одиниць пожежної техніки

Цей материал також доступний

За минулу добу, 6 квітня та в ніч на 7 квітня  2024 року, на території Миколаївської області сталося низка пожеж. За інформацією Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, зафіксовано 7 пожеж, з яких дві виникли на території приватних домоволодінь.

У селі Калуга Березнегуватської територіальної громади Баштанського району вогнем зайнялася літня кухня. Вогнеборці з дев’ятої державної пожежно-рятувальної частини оперативно втрутилися та ліквідували пожежу, що охопила площу 65 квадратних метрів. Житловий будинок, розташований поруч, залишився неушкодженим.

У селі Прибужжя Прибузької територіальної громади Вознесенського району сталася пожежа в господарчій споруді на площі 3 квадратних метри.

В місті Миколаєві два відділення першої державної пожежно-рятувальної частини були залучені для тушіння пожежі металевого вагончика на відкритій території, яка охопила площу 20 квадратних метрів.

Причини цих трьох випадків встановлюються.

Також в області горіли суха трава, очерет, чагарники та сміття на відкритій території у Первомайському, Баштанському районах та м. Миколаєві на загальній площі 4,5 га.

пожежа

Загалом для ліквідації цих небезпечних ситуацій від ДСНС були залучені 29 вогнеборців та 10 одиниць пожежної техніки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
З початку року на Миколаївщині зареєстровано 182 пожежі у природних екосистемах

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button