Суспільство

Миколаїв отримав від Данії ще 3 нові автобуси

Ці транспортні засоби є сучасними та забезпечують комфортні умови для перевезення містян

Цей материал також доступний

Міколаїв поповнив свій автопарк трьома новими автобусами, повідомляє Миколаївська міська рада. Ці транспортні засоби є сучасними та забезпечують комфортні умови для перевезення містян.

Придбання цих автобусів було здійснено за підтримки Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS) та за фінансової підтримки Уряду Данії. В цілому, програма передбачала поставку 12 автобусів, з яких 9 були отримані Миколаївом раніше. Отже, проєкт успішно завершено.

“Управління ООН з обслуговування проектів виконало кортракт згідно зобов’язань”, – зазначив представник офісу посольства Данії у Миколаєві Сергій Бабкін.

Транспорт вже передано на баланс комунального підприємства “Миколаївпастранс“. Після оформлення всіх необхідних документів вони будуть готові до роботи на маршрутах.

“Завдяки співпраці Миколаївської міської ради та Уряду Данії Миколаїв отримав останні 3 автобуси з 12 передбачених за програмою ООН. Вони будуть використовуватись на міських маршрутах для перевезення пасажирів у віддалені райони”, – розповів в.о. директора підприємства Ігор Кушнір.

Внутрішня частина автобусів
Внутрішня частина автобусів

Кожен з автобусів може розмістити до 60 пасажирів і пристосований для перевезення осіб з інвалідністю.

“Вони з низькою підлогою та обладнані пандусом”, – сказав Ігор Кушнір.

Керівник підприємства подякував нашим партнерам за таку необхідну допомогу і нагадав, що “Миколаївпастранс” потребує водіїв. Тож всі, хто цікавиться такою вакансією, можуть звертатися за телефоном: 050 768 04 83.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button