Пригоди

Скандал у Рівному: начальник ТЦК у центрі уваги через неоднозначне відео

У Рівному розгортається справжній скандал після того, як у мережі з’явилося відео, на якому зафіксовано, як начальник Територіального центру комплектування (ТЦК) на робочому місці обмінюється поцілунками з колегами. Цей інцидент не залишився поза увагою військового керівництва, а Сухопутні війська Збройних Сил України вже розпочали службову перевірку.

З’ясувалося, що спірні кадри були зняті, імовірно, за допомогою таємного відеоспостереження у службовому приміщенні. На відео видно, що посадовець у різний час обіймає та цілує не одну, а кілька своїх співробітниць, серед яких можна впізнати щонайменше трьох жінок.

Представники Сухопутних військ зробили офіційну заяву: «З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку. Надалі належну оцінку буде надано як змісту змонтованого відеоряду, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні».

Водночас у заяві наголошено на тому, що відеоматеріал поширюється переважно через “антиукраїнські джерела”, що може свідчити про намагання дискредитувати українську армію зсередини.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Хоча би курси якісь відкрили, як стати мільйонером у воєнні часи без збитку для себе. Виходить що запросто. Тільки потрібно бути вище зростом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button