Політика

"Не дозволяйте Путіну та його прихильникам обдурювати вас",- Кулеба

Путін звинувачує Україну у причетності до теракту в "Крокус Сіті Холл"

Цей материал також доступний

Володимир Путін та його прихильники цього разу намагаються пов’язати Україну з терактом у “Крокус Сіті Холл” під Москвою. Про це повідомив Міністр закордонних справ України, Дмитро Кулеба, у своєму Twitter-повідомленні.

За словами Кулеби, Путін в минулому вже причетний до багатьох подій, які він намагався приховати або спростувати. Він нагадав про вибухи житлових будинків у 1999 році, катастрофу підводного човна “Курськ” у 2000 році, теракт у школі в Беслані у 2004 році, а також вбивства журналістів та опозиційних діячів, таких як Політковська, Магнітський, Нємцов, і багатьох інших.

“Путін збрехав про ці трагедії та спробував змішати карти в свою користь”, – зазначив Кулеба. Він попереджає, що зараз Путін намагається залучити Україну та інші країни Заходу до теракту у Підмосков’ї, хоча жодних доказів на підтримку таких тверджень немає.

За словами глави МЗС, мета цих зусиль – спровокувати більше конфліктів і військових дій, залучити більше росіян до безглуздої війни проти України та збудувати ненависть до інших націй.

“Не дозволяйте Путіну та його прихильникам обдурювати вас”, – закликав Кулеба. “Їхня єдина мета – залучити більше людей до війни та ворожнечі. Ми повинні протистояти цій брехні та перемагати Путіна”.

Ця заява приходить у контексті загострення конфлікту між Росією та Україною, особливо після останнього удару російських окупаційних військ по Харкову, який забрав життя десятків невинних людей. Кулеба підкреслив, що необхідно викрити брехню Путіна та продовжувати боротьбу за мир та справедливість.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button