Пригоди

Небезпека на колесах: як звичайна поїздка перетворилася на травматичний досвід для миколаївців

У середу, близько 11:30 ранку, на вулиці 4-5 Слободської у Миколаєві, мешканці міста стали невільними учасниками неприємного інциденту. Александр К., постраждалий пасажир, поділився своїм переживанням, що вилилося в травмування і занепокоєння за безпеку пасажирів.

Трагедія у повсякденні

“Цього ранку я став свідком та учасником інциденту, який змусив мене звернутися сюди, сподіваючись на увагу від адміністрації першого маршруту,” – починає Калюжний. Він описує, як автобус маршруту №1 з державним номером ВЕ1841НС несподівано і різко зупинився прямо біля пішохідного переходу, внаслідок чого багато пасажирів, включно з мамами з дітьми, людьми з колясками та літніми особами, впали.

“Я серйозно травмував свою ліву руку. І що найбільш обурливо, водій навіть не потурбувався запитати, чи потрібна комусь допомога, або, принаймні, вибачитися,” – додає він з розчаруванням.

Заклик до відповідальності

Александр закінчує своє звернення з надією, що адміністрація зверне увагу на цей інцидент і вживе заходів. “Таких водіїв не можна допускати до роботи,” – резюмує він, підкреслюючи значення людяності і відповідальності в таких ситуаціях.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. А этот александр к не подумал , что на пешеходный переход выскочил такой же не далекий пешеход , как он сам и водителю пришлось прибегнуть к экстренному торможению ? Либо может подрезать автобус любой автомобиль , да что угодно ! Или он думает , что если водитель спросит , кому нужна помощь сразу у всех вмиг пропадет после торможения любая травма ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button