Культура

Юні таланти з Корабельного району стали преможцями Міжнародного проєкту 

"У нас немає кордонів, наші вихованці завжди разом!", - зазначають в Центрі

Цей материал також доступний

Дитячий Центр позашкільної роботи Корабельного району міста Миколаєва та його вихованці стали преможцями Міжнародного проєкту «Позашкілля українським дітям за кордоном», який проходить в Києві в онлайн формі протягом березня 2024 року.

Про це повідомив заклад на своїй сторінці в соцмережі Facebook:

“Пишаємося нашим закладом, творчими, талановитими колективами, які вплітаються в яскравий віночок позашкілля України. У нас немає кордонів, наші вихованці завжди разом! Віримо в перемогу!”, – повідомляє Дитячий Центр.

Диплом

Організатором проєкту Міжнародна асоціація позашкільної освіти, кафедри позашкільної освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова.

Як зазначають організатори мета заходу – підтримка українських дітей за кордоном, надання їм доступу до якісної позашкільної освіти, залучення до занять у гуртках та інших творчих об’єднаннях закладів позашкільної освіти України.

Участь приймають заклади позашкільної освіти, гуртки та інші творчі об’єднання, які організовують освітній процес з використанням дистанційних технологій навчання безкоштовно і можуть навчати українських дітей за кордоном.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button