Пригоди

Молодики на Миколаївщині викрали та підпалили автомобіль, щоб знищити сліди злочину

Їм загрожує до 10 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Ввечері 18 березня 2024 року до відділення поліції №5 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 35-річного мешканця району про те, що був його автомобіль ВАЗ 21099 був викрадений. Заявник пояснив, що два дні тому, через поломку, він залишив свій автомобіль на обочині дороги неподалік від свого місця проживання. Після того, як він повернувся до транспортного засобу, виявив, що його автомобіль зник.

Після проведення ряду оперативно-розшукових заходів, співробітники карного розшуку знайшли викрадений автомобіль кілька кілометрів від місця його викрадення, який був спалений. Пізніше поліцейські встановили осіб зловмисників. За словами 18-ти та 21-річних фігурантів, вони викрали колеса з автомобіля, а після цього підпалили його, намагаючись знищити докази своєї причетності.

Співробітники слідчо-оперативної групи поліції, оглянувши місце події, вилучили фрагменти згоряння транспортного засобу, які відправили на експертизу.

Слідчі оголосили обом фігурантам підозру у скоєнні двох злочинів: незаконне заволодіння транспортним засобом згідно з частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України, а також умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу відповідно до частини 2 статті 194 КК України. За вчинені злочини їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Процесуальним керівництвом у кримінальному провадженні займається Миколаївська окружна прокуратура. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваним запобіжний захід, а поки триває досудове розслідування.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button