Пригоди

На Волині чоловік з ножем напав на працівника ТЦК і поранив його

У Нововолинську, місті на Волині, стався жахливий інцидент, коли місцевий мешканець вирішив відповісти на візит представників ТЦК та СП не словами, а ножовими пораненнями. Спроба уточнити причини ігнорування військової повістки закінчилася для одного з військовослужбовців серйозним пораненням.

Подробиці інциденту

За офіційною інформацією Волинського обласного ТЦК та СП, інцидент відбувся 21.03.2024 року близько 16:00. Двоє військовослужбовців відвідали домівку громадянина І., щоб з’ясувати причини невиконання ним військових обов’язків за повісткою. Ситуація різко загострилася, коли чоловік, вихопивши ніж, атакував одного з представників.

Як зазначили в ТЦК, під час розмови військових з громадянином І., останній вибіг з квартири та наніс Олександру два удари ножем. Один з них був блокований, а другий завдав суттєвої шкоди військовослужбовцю, оскільки наніс удар в область черевної порожнини.

Наслідки конфлікту

Військовослужбовець Олександр з Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП отримав два удари ножем. Один з ударів було заблоковано, але другий виявився критичним, завдавши серйозної травми в область живота. Потерпілий був негайно госпіталізований з діагнозом “різана рана передньої стінки живота, проникаюча”. Наразі проводяться всі необхідні слідчі дії, а справу вже зареєстровано у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження.

Реакція спільноти та влади

Цей інцидент викликав жваві обговорення серед місцевих жителів та представників влади. Він став черговим свідченням напруженості, яка іноді виникає між цивільним населенням та військовими структурами у контексті виконання військового обов’язку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button