ПригодиТема дня

Кому пальці відрубало, в кого обличчя понівечено: наслідки "прильоту" по підприємству в Миколаєві

Городяни висловлюють вдячність медикам, що рятували постраждалих. ФОТО

Цей материал також доступний

Серед постраждалих від російського ракетного удару балістичною ракетою по промисловому підприємству в Миколаєві 21 березня 2024 року – шестеро працівників (один чоловік і п’ятеро жінок). Ще одна жінка загинула на місці події. Крім того, в результаті “прильоту” на підприємстві виникли незначні загоряння, які були оперативно ліквідовані підрозділами ДСНС.

“Люди дуже постраждали! Одній жінці пальці на руці відрубало, іншій – обличчя понівечило… І один труп – жінка (на вигляд – середнього віку)”, – повідомили до редакції Кorabelov.info очевидці трагедії.

Візуальних пошкоджень у багатоповерхівках та приватному секторі не зафіксовано. Миколаївці, якщо раптом внаслідок сьогоднішнього обстрілу у ваших домівках є пошкодження, – зверніться до адміністрації свого району”, – повідомив городянам міський голова.

Між тим, Миколаївська обласна служба зайнятості повідомляє, скільки часу потрібно, щоб отримати одноразову допомогу в разі нещасного випадку на виробництві:

“Якщо ви постраждали на виробництві, одноразову допомогу вам виплатять протягом місяця з дня визначення медико-соціальною експертною комісією (МСЕК) стійкої втрати професійної працездатності.

У разі смерті потерпілого одноразову допомогу його родичам та особам, які були на його утриманні, виплачують також у місячний строк з дня його смерті”.

Городяни висловлюють велику шану і вдячність героїчним медикам та вогнеборцям міста. Ось лише деякі обличчя тих, хто сьогодні рятував миколаївців від наслідків ракетного “прильоту”:

Вадош Гулієв – фельдшер швидкої допомоги,
лікар-інтерн в одній з міських лікарень (майбутній хірург-травматолог)

Денис Іллюк (лікар швидкої допомоги) та Олег Безуханич (водій карети швидкої допомоги)

“Вони нічого не бояться, завжди готові швидко надати допомогу, люди фанатично люблять свою професію! Це люди, які нам дають можливість вижити та жити далі! Ми, мирні жителі, вдячні всім медикам за їхню працю, за професіоналізм та підтримку в таких важких військових умовах! Дякуємо водіям швидких, вони теж професіонали, які чітко та швидко довезуть хворого до лікувального закладу!”, – зазначають миколаївці.

Нагадаємо, ми писали:
Каждый день они совершают подвиг: работники “скорой” в Николаеве – тоже герои!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button