СуспільствоТема дня

3,7 млн з бюджету на позашляховики: Миколаїв між розкошем і обороною

В Миколаєві на службу ТрО ідуть "преміуми": за ₴3,7 млн міськрада купує два позашляховики

Цей материал також доступний

21 березня 2024 року стало відомо, що виконавчий комітет Миколаївської міської ради ініціював закупівлю двох автомобілів преміум-класу для потреб територіальної оборони (ТрО). Згідно з інформацією з системи публічних закупівель Prozorro, очікувана вартість складає 3 мільйони 765 тисяч гривень.

Ці кошти виділено з міського бюджету. Мова йде про придбання двох автомобілів Mitsubishi Pajero Sport INTENSE 2.4 8AT 4WD або їх еквівалентів, обладнаних за останнім словом техніки, з вишуканим салоном та передовими технологіями для підвищення ефективності виконання завдань територіальної оборони.

Вказано, що автомобілі повинні мати білий перламутровий колір, бути на дизельному паливі та оснащені низкою високотехнологічних систем безпеки та комфорту. Серед вимог до авто – наявність сімей подушок безпеки, систем допомоги при екстреному гальмуванні, старті в гору та спуску, контролю тиска в шинах, електронних стоянкових гальм із системою автоматичного утримання та багато інших опцій.

Процес подачі тендерних пропозицій триватиме до 29 березня, в цей же день відбудеться аукціон. Підряднику належить доставити обрані автомобілі до 31 травня 2024 року.

Гарантія на автомобілі повинна складати 36 календарних місяців або 100 000 км пробігу. За інформацією з офіційного сайту Mitsubishi, Pajero Sport — це повноприводний рамний позашляховик з комфортабельним салоном преміум-класу та новітніми технологіями, вартість якого стартує від 1,8 мільйона гривень в залежності від комплектації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button