СуспільствоТема дня

Дорога сповзає в яму від "прильоту" в Корабельному - у влади нема коштів на ремонт

Порушене питання залишається на обліку адміністрації

Цей материал також доступний

Мешканці Корабельного району міста Миколаєва просять зробити тротуар на одній з вулиць, яка розташована на так званому Широкобальському перегоні (за колишнім ТЦ «Епіцентр»). Як зазначає в своєму звернені, опублікованому 18 березня 2024 року у Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді”, Катерина Р., пересуватися по вулиці важко, бо дорога почала сповзати в те місце, куди раніше було влучання під час обстрілу росіянами:

“Корабельний перегін, вул. 2-а Козацька, після прильоту, була велика яма, жителі її засипали самотужки, але дорога продовжує в неї сповзати, машина насилу проїжджає. На цьому місці закритий поворот, і мені – мамі з двома дітьми, доводиться йти дорогою не бачачи вперед зустрічної машини… Машинам нас, що йдуть з коляскою по дорозі, теж не видно. Пенсіонерам теж доводиться ходити цією дорогою, бо доріжка, яка там була, пішла в яму. Прохання закласти цю яму і зробити там доріжку для безпечної ходьби.

Вже торік зверталися з цією проблемою, сказали звернутися з нового року. Ось звертаємося ще раз. Дуже просимо вжити заходів!”, – йдеться в повідомленні.

“Contact Center при Миколаївській міській раді” передав звернення “на виконання” до адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради.

В свою чергу адміністрація на зввернення надала відповідь:

“Питання капітального ремонту дороги та улаштування тротуарних доріжок по вул. 2 Козацька (за колишнім ТЦ «Епіцентр») перебуває на обліку адміністрації району. У зв’язку з відсутністю у 2024 році коштів на капітальні видатки, можливість виконання вищезазначених робіт у поточному році відсутня. Порушене питання залишається на обліку адміністрації Корабельного району”, – зазначають в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Мешканці Корабельного просять “тепловиків” відновити дорогу після ремонтних робіт

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button