Пригоди

Хлопець намагався накласти на себе руки після побиття і принижень співробітниками ТЦК

Спроба суїциду в Хустському РТЦК: викрадення, звинувачення і порушення прав людини

Цей материал також доступний

У Хустському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (РТЦК та СП) розпочато службове розслідування після повідомлень про трагічну подію, яка ледь не завершилася смертю. За інформацією, оприлюдненою пресслужбою Закарпатського територіального центру комплектування, інцидент стався 13 березня, коли чоловіка затримали при спробі нелегального перетину державного кордону України.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила дівчина Ганна.

Затриманий був доставлений до РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних. Втім, перебуваючи на території центру, він здійснив спробу самогубства, завдавши собі поранення. Працівники центру та “швидка допомога” негайно надали чоловікові першу допомогу, після чого він був шпиталізований до Хустської міської лікарні, де лікарі констатували спробу суїциду.

Обставини цієї події викликали глибоке занепокоєння. Особливо тривожним є виклад подій дівчиною потерпілого, яка звинуватила ТЦК у “масовому порушенні законів та прав людини”. Вона стверджує, що чоловіка “викрали” працівники прикордонної служби, після чого його незаконно утримували та звинуватили в спробі нелегального перетину кордону.

Ситуація викликає чимало питань до дій правоохоронних органів та військових структур, а також до механізмів захисту прав громадян. Службове розслідування, яке зараз проводиться, має виявити всі обставини інциденту та вжити необхідних заходів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button