Суспільство

Миколаївській бригаді ТРО, що стоїть на захисті Півдня, передали подарунки

Захисникам Херсону привезли з Миколаєва необхідну допомогу

Цей материал також доступний

Миколаїв продовжує виявляти свою підтримку захисникам України, що стоять на передовій в боротьбі за територіальну цілісність та незалежність країни. Нещодавно представники Миколаївського районного управління поліції спільно з громадською організацією “Друге дихання” здійснили важливий візит до військових підрозділу 123-ї (миколаївської) окремої бригади територіальної оборони Миколаївської області, які зараз знаходяться на захисті півдня України, а саме міста Херсону. Про це 16 березня 2024 року повідомляє пресслужба поціїї Миколаївщини.

Передали військовим необхідні речі для їх повсякденного життя та служби. Ці предмети допоможуть військовим забезпечити себе у складних умовах бойових дій та зберегти бойовий дух.

“У боротьбі, яку сьогодні ведуть українці із російськими окупантами, важливі не лише зброя та набої, а й підтримка. Миколаївські поліцейські разом із благодійною організацією передали військовим продукти харчування, засоби гігієни, ліки, прилади для обігріву та окопні свічки”, – зазначив заступник начальника Миколаївського райуправління поліції Володимир Москалюк.

Крім матеріальної допомоги, важливо також підтримувати бойовий моральний дух захисників. Тому ювенальні поліцейські предали від учнів з різних навчальних закладів військовим дитячі листи та малюнки. У цих листах і малюнках юні патріоти виразили свою вдячність за мужність та самовідданість військовослужбовців, а також висловили свою підтримку та впевненість у майбутній перемозі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button