Пригоди

Внаслідок ракетних ударів по Одесі - 21 загиблий та більше 70 поранених, є "важкі"

ОНОВЛЕНО

Цей материал також доступний

Станом на 9 годин ранку 16 березня 2024 року у медзакладах Одеси продовжували лікування 40 людей, постраждалих внаслідок ракетної атаки, яка відбулась 15 березня (росія вдарила “Іскандерами” по Одесі: багато поранених і загиблих). Серед поранених дев’ятеро було у важкому стані. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Серед жертв – рятувальники та медики, які приїхали на місце першого “прильоту”.

Оновлено: кількість загиблих від ударів по Одесі, що були нанесені 15 березня, зросла до 21, про це станом на 11:41 сьогодні, 16 березня, повідомили в МВС України.

“Сьогодні в лікарні від важкого поранення загинув ще один працівник ДСНС, ще одна жертва вчорашнього російського удару по Одесі. Ще понад 70 осіб отримали поранення, є “важкі”, — зазначив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

“Ще одна втрата для родини ДСНС. Сьогодні в лікарні помер одеський рятувальник — 39-річний водій-пожежний – Віталій Алимов, який вчора отримав важкі травми під час виконання службових обовʼязків, внаслідок повторного ракетного удару.

Медики робили все можливе, але врятувати нашого колегу не вдалося”, – зазначили в ДСНС України.

Сьогодні в місті та області оголошено жалобу за загиблими внаслідок наймасовнішого за кількістю жертв російського теракту в Одесі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button