Суспільство

Миколаївські соцпрацівники пересядуть на електроскутери

Дякуємо партнерам за допомогу та підтримку

Цей материал також доступний

Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович 15 березня 2024 року повідомила на своїй сторінці у Facebook про те, що соціальні працівники у 183 громадах 11 областей України отримають електроскутери. Ця можливість стала доступною завдяки програмі розвитку ООН в Україні (UNDP Ukraine), фінансовій підтримці уряду Японії та допомозі Посольства Японії в Україні.

Оксана Жолнович уточнює, що 200 електроскутерів вже були відправлені до таких областей України, як Дніпропетровська, Житомирська, Запорізька, Миколаївська, Київська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська та Чернігівська. Ці транспортні засоби стануть важливими помічниками для соціальних працівників, які щодня подолають значні відстані, щоб допомогти громадянам, з якими вони працюють.

“Особливо це важливо для громад, де немає транспортного сполучення, у віддалених населених пунктах та в областях, що перебувають у зоні конфлікту. Завдяки цій допомозі ми стали ще на один крок ближче до покращення соціальних послуг. Це те, що зробить кожну громаду більш сильною, спроможною та підтримає соціального працівника в його роботі та місії. Дякуємо партнерам за допомогу та підтримку!” – наголосила Міністерка.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button