СуспільствоТема дня

Лікарня Корабельного району запускає модернізоване відділення реабілітації

ВІДЕО

Цей материал також доступний

В Миколаєві значно покращено умови лікування у відділенні медичної реабілітації лікарні №5, що розташована в Корабельному районі. Проект модернізації включав оновлення приміщень та закупівлю сучасного медичного обладнання, що дозволить надавати послуги на значно вищому рівні.

У 2024 році завершилися ремонтні роботи, фінансування яких здійснили благодійники, також вони внесли свій вклад у придбання обладнання.

Медичний директор закладу Сергій Матвієнко, зазначив, що лікарня №5 є багатопрофільним медичним закладом, який надає широкий спектр послуг, в тому числі медичну реабілітацію. Реабілітаційний комплекс включає лікувальну фізкультуру, фізіотерапію, масаж, реабілітацію рухового та сенсорного дефіциту, роботу на тренувальних стендах, психотерапію, а також терапію мови та мовлення, спрямовану на допомогу людям, що перенесли важкі захворювання або травми.

Сергій Матвієнко наголосив: «Ми можемо надавати послуги пацієнтам, які перенесли інсульти, травми, потребують протезування тощо». Він додав, що завдяки новому обладнанню реабілітаційний процес стає швидшим і ефективнішим, а щомісяця відділення допомагає приблизно 40 містянам впоратися з їхніми викликами.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button