Суспільство

В'язниця з Wi-Fi та мікроволновкою: платні камери підкорюють серця затриманих

Українські слідчі ізолятори відкрили новий горизонт для комфортного перебування за гратами завдяки платним камерам, що вже показали свою неабияку популярність серед в’язнів. Міністр юстиції України, Денис Малюська, поділився з РБК-Україна ексклюзивною інформацією про те, що всі платні камери в СІЗО Києва зараз заповнені, і якби кількість таких камер подвоїли, вони все одно були б повністю зайняті.

За словами Малюськи, попит на платні камери виявився настільки великим, що змусив задуматися про необхідність створення другого слідчого ізолятора в столиці. “Реально, в мене нема куди людей дівати, нам треба друге СІЗО в Києві”, – заявив міністр, наголошуючи на складності ситуації з утриманням затриманих у столиці. Окрім вирішення проблеми переповнення, платні камери також виявилися вигідним бізнес-проектом, швидко окупившись.

Умови в платних камерах настільки відрізняються від звичайних, що їх можна порівняти з готельним номером. За 2000 грн за добу, 8000 грн за тиждень або 12 000 грн за місяць, ув’язнені мають доступ до телевізора, чайника, холодильника, мікроволнової печі та Wi-Fi. Це створює умови, в яких затримані можуть відчувати себе значно комфортніше, ніж у звичайних камерах.

Читайте новини першими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button