Пригоди

Збував отруту: 52-річний миколаївець незаконно виготовив 325 літрів горілки та 50 літрів коньяку на продаж

52-річному чоловіку повідомили про оголошення про підозру

Цей материал також доступний

В Миколаєві викрили та припинила незаконну діяльність ще одного зловмисника, який виготовляв алкогольний фальсифікат задля подальшого збуту. Про це 1 березня 2024 року повідомили в поліції Миколаївщини.

Під час досудового розслідування правоохоронні органи встановили, що влітку минулого року злочинець з корисливих мотивів незаконно придбав майже 160 літрів спиртних речовин. Після цього мешканець Миколаєва незаконно виготовив спиртні напої – 325 літрів горілки та 50 літрів коньяку, з наміром їх збувати. Відповідно до висновків проведених експертиз, спиртовмісні напої не відповідають вимогам діючого державного стандарту України та не є придатними до споживання.

Виготовляв алкогольний фальсифікат

За керівництва прокуратури, слідчі поліції повідомили 52-річному чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 204 частинами 1 та 2 ККУ, що стосується незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування підакцизних товарів з метою їх подальшого збуту.

За цими статтями передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на термін до п’яти років з конфіскацією і знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, а також інструментів їх виробництва та сировини для їх виготовлення.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button