Суспільство

Ласощі і радощі: у Миколаївському зоопарку відзначили День полярного ведмедя

Відвідувачі зоопарку дізналися багато цікавого про цих мешканців Арктики

Цей материал також доступний

27 лютого 2024 року, у Миколаївському зоопарку пройшов захід до Міжнародного дня полярного ведмедя, що відзначається з метою підвищення уваги до охорони цих вразливих тварин та їхнього природного середовища, про це повідомляють в Миколаївській міській раді.

Миколаївський зоопарк єдиний в Україні, де можна побачити полярних ведмедів. У їхній колекції живуть доросла самка Зефірка (народилася у 2011 році) та її донька Сметанка (народилася у 2017 році).

Спеціально до цього свята були організовані різноманітні заходи. Відвідувачі зоопарку мали змогу приєднатися до цікавої лекції про полярних ведмедів, де дізналися багато цікавого про цих милуватих мешканців Арктики.

Для дітей була організована пізнавально-розважальна програма, під час якої маленькі гості змогли не лише пограти, але й навчитися важливим фактам про ведмедів та їхнє середовище існування. Зокрема, діти дізналися, що кожен може допомогти у збереженні цих прекрасних тварин.

А ще, ведмеді отримали святкові смаколики, а відвідувачі змогли спостерігати за їхньою поведінкою під час показової годівлі. Це свято стало ще однією можливістю для гостей зоопарку насолодитися спілкуванням з наймилішими ведмедиками та долучитися до важливої місії їхнього захисту.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button