Пригоди

Горів будинок в Корабельному районі: причина встановлюється

Житловий будинок врятовано від повного знищення

Цей материал також доступний

24 лютого 2024 року в Миколаєві сталися дві значні пожежі, на ліквідацію яких було залучено співробітників ДСНС, про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

У першому випадку загорівся житловий будинок на вул. Райдужній (в мікрорайні Кульбакине Корабельного району). Вогнеборцям вдалося швидко ліквідувати горіння на площі 5 квадратних метрів, запобігши його подальшому поширенню та врятовавши будинок від повного знищення. Наразі причина пожежі з’ясовується.

У другому випадку пожежа виникла у меблевому цеху на вул. Електронній в Інгульському районі міста. Займання спричинилося порушенням правил пожежної безпеки при експлуатації печей, що використовувалися для обігріву. Вогнеборцям вдалося швидко та ефективно ліквідувати пожежу, яка охопила площу 8 квадратних метрів. На щастя, внаслідок цього події постраждалих чи травмованих немає.

Для боротьби зі стихією до гасіння залучили 18 вогнеборців та 5 одиниць спецтехніки ДСНС. Також працювали представники поліції та аварійної бригади енергопостачальної компанії АТ «Миколаївобленерго».

Як зазначила у своєму зведенні щодо ситуації в місті Миколаївська міська рада, протягом доби пожежі також сталися на відкритій території на вул. Флотській, у сміттєвих баках на вул. Пограничній та на вул. Океанівській.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button