Суспільство

Вас запрошують у мандрівку внутрішнім життям миколаївського зоопарку

Буде що розповісти і що показати, - стверджують організатори

Цей материал також доступний

На сайті Миколаївської міськради опубліковано запрошення містян на нетворкінгову зустріч під назвою “ПРОщо: залаштунки миколаївського зоопарку”. Під час якої пропонується вирушити в захоплюючу мандрівку внутрішнім життям закладу.

“КОЛИ? 26 лютого (понеділок), о 10:00
ДЕ? Миколаївський зоопарк (площа Миколи Леонтовича, 1).
ВХІД вільний за умови попередньої реєстрації“, – говориться в запрошенні.

Для участі також необхідно отримати підтвердження від організаторів, що прийде на вашу електронну пошту.

Під час зустрічі Миколаївський зоопарк покаже невідомі сторони своєї роботи, яку не бачать звичайні відвідувачі: від приготування їжі, розвозу кормів, процесу годування і прибирання вольєрів тварин до роботи ветеринарної служби. А ще у зоопарку є цілий музей.

Також буде можливість  дізнатися про життя закладу під час війни та плани на майбутнє. Скільки м’яса з’їдає тигр? Як складається меню для тварин? Чи легко доглядати і піклуватися про мешканців зоопарку? Й загалом отримаєте велику порцію цікавої та пізнавальної інформації про диких звірів. Та приємно проведете час на свіжому повітрі.

Кенгуру та страуси, сурікати та альпаки, леви і тигри, пуми та леопарди, видри й мари чекають на вас. Буде що розповісти і що показати.

Захід проходить в межах проєкту «ПРОщо Миколаїв: перезавантаження», який реалізує Платформа MY ART у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва за підтримки Вокс Україна і Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI) – провідної антикорупційної програми в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Очень интересная экскурсия будет. Жаль, что я не могу в ней поучаствовать по состоянию здоровья. Вот бы организаторы сняли видео обо всем, что увидят участники такого путешествия по нашему любимому зоопарку...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button