Суспільство

Мер Миколаєва здійснив магічну подорож до Берліна без жодної копійки з бюджету

Інновації фінансуються мистецтвом економії

Цей материал також доступний

Мер Миколаєва, Олександр Сенкевич, зробив заяву про те, що його недавня поїздка до Берліна не обтяжила міський бюджет. Сенкевич поділився подробицями своєї поїздки у Telegram-каналі 22 лютого, розкривши, що метою візиту було підписання Меморандуму про розвиток Mykolaiv Water Hub – перспективного інноваційного центру у Миколаєві. Мер підкреслив, що витрати на поїздку покрили приймаюча сторона та його особисті кошти, зазначивши, що міський бюджет не був використаний.

Сенкевич наголосив на важливості створення Mykolaiv Water Hub, який стане ключовим центром для наукових досліджень та впровадження новітніх технологій у сферах водопостачання, енергетики та агропродовольства. Центр обіцяє стати майданчиком для співпраці фахівців з України, Німеччини та інших країн світу. Крім того, у центрі планується відкриття сучасної лабораторії для місцевих університетів та навчальних закладів.

Ініціатива створення центру належить Ганні Монтавон, колишній мешканці Миколаєва, яка нині проживає в Німеччині і допомагає нашому місту, залучаючи тамтешні організації.

Цей крок не лише підкреслює відкритість Миколаєва до інновацій та міжнародної співпраці але й демонструє відповідальне ставлення міської влади до використання бюджетних коштів.

Нагадаємо ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Мэр "айтишник" с библией в руках - это сюр какой то. Чего не вычудишь, чтобы в Берлин съездить...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button