Пригоди

За зниклі 7000 грн пенсіонер прив'язав жінку до батареї та жорстоко вбив кувалдою

Сестра загиблої вимагає 50 тис. грн морального відшкодування.

Цей материал також доступний

У Центральному районному суді м. Миколаєва розпочалося судове засідання за звинуваченням 68-річного місцевого жителя у вчиненні злочину, передбаченого п.4 ч.2 ст.115 КК України, а саме навмисного вбивства з особливою жорстокістю. Колегія суддів, до складу якої входять Олеся Демінська, Тетяна Фортуна та головуючий Іван Дірк, взялася за розгляд цієї резонансної справи.

Прокурор оголосила обвинувальний акт, відповідно до якого наприкінці серпня 2023 року обвинувачений взяв із собою продукти і пляшку горілки та прийшов до своєї 45-річної знайомої, яка проживала в одному з садових товариств міста.

Після того, як вони вжили алкоголь, чоловік виявив зникнення 7000 грн, які були у його кишені. Він запідозрив у крадіжці свою знайому, яка свою причетність заперечувала, внаслідок чого у них виникла сварка.

Надалі підозрюваний наніс жінці кілька ударів область голови кулаком та дерев’яною ніжкою від стільця, після чого зв’язав та прив’язав до батареї опалення в одній із кімнат будинку та продовжив наносити удари в область голови двома ніжками від стільця, які утримував в обох руках.

Згодом, відповідно до обвинувального акту, чоловік пішов до свого місця проживання, взяв там кувалду та прозорий скотч і повернувся до будинку своєї знайомої, де заклеїв їй рота та наніс кілька ударів кувалдою по голові. Внаслідок отриманих травм жінка померла.

На суді сестра загиблої, яка виступає в ролі потерпілої, пред’явила цивільний позов про відшкодування матеріальної шкоди на суму 22 тис. гривень та моральної шкоди – 50 тис. гривень. Обвинувачений визнав свою провину і зобов’язався виплатити зазначені суми.

Наразі суд продовжує дослідження доказів по справі, розгляд якої перервано до наступного засідання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button