Пригоди

На Одещині начальник поліції цілий рік катався на арештованому авто розбійників

На Одещині співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили начальника чергової частини одного з правоохоронних органів, який незаконно використовував арештований автомобіль майже рік. Використовуючи свій службовий статус, він вирішив не витрачати кошти на придбання власного транспорту, а замість цього заволодів машиною, яка перебувала на майданчику для арештованих транспортних засобів.

Посадовець взяв автомобіль, призначений для зберігання на час досудового розслідування у справі про розбійні напади, здійснені організованою групою. Для того, щоб користуватися авто безперешкодно, він замінив оригінальні номери на фальшиві.

ДБР не лише викрило незаконні дії посадовця, але й вилучило використовуваний ним автомобіль. На даний момент чоловік звільнений з лав правоохоронного органу і зіткнувся з обвинуваченням у незаконному заволодінні транспортним засобом за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

Одеська обласна прокуратура взяла процесуальне керівництво справою, що гарантує ретельне розслідування цього випадку зловживання службовим становищем.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button