Пригоди

Скандал у Миколаєві: колишнього директора лісгоспу підозрюють у зловживанні повноваженнями

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу

Цей материал також доступний

У Миколаєві виникла скандальна ситуація, пов’язана зі зловживанням службовими повноваженнями колишнім директором одного із лісогосподарських державних підприємств. За інформацією Миколаївської обласної прокуратури, прокурори викрили та повідомили про підозру цій особі у перевищенні службових повноважень, що призвело до серйозних наслідків для державних інтересів.

Протягом періоду з 2017 по 2020 рік підозрюваний, порушуючи законодавство та використовуючи своє посадове становище, передавав земельні ділянки державного лісового фонду фермерським господарствам та місцевим підприємцям для вирощування сільськогосподарських культур. Зазначені дії суперечили цільовому призначенню земельних угідь, яке передбачало лісорозведення.

Внаслідок цього порушення державних законів спричинено значні матеріальні збитки, що перевищують суму в 44,6 мільйони гривень. Зараз розглядається питання про обрання запобіжного заходу у відношенні підозрюваного.

Досудове розслідування цієї справи здійснюється слідчими Державного бюро розслідувань, які діють у місті Миколаєві, з оперативним супроводом з боку Служби безпеки України у Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button