Пригоди

Обстріли Миколаївщини: зруйновано житловий будинок

Миколаївська область знову зазнала артилерійських обстрілів з боку окупаційних сил. Згідно з останніми звітами Миколаївської обласної військової адміністрації (ОВА), протягом останньої доби було атаковано дві громади регіону, однак, на щастя, без людських втрат.

Очаків під вогнем

Вчора, 16 лютого, о 9:29 та сьогодні, 17 лютого, в ранкові години о 4:05, Очаківська громада зіткнулася з ворожим артилерійським обстрілом. Атаки були спрямовані на місто Очаків та прилеглу берегову лінію. Незважаючи на серйозність обстрілів, повідомлень про постраждалих не надходило.

Дмитрівка вистояла

Того ж дня, 16 лютого, вечірні атаки о 20:02 та 23:20 принесли руйнування в село Дмитрівка Куцурубської громади. Внаслідок артилерійського вогню ворога було зруйновано житловий будинок. На щастя, і в цьому випадку обійшлося без жертв серед мирного населення.

Ці події ще раз підкреслюють напружену ситуацію на Миколаївщині, де мирні громади продовжують страждати від військових дій. Зусилля рятувальних служб та місцевої влади зосереджені на забезпеченні безпеки та допомозі постраждалим територіям.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button