Суспільство

Через скарги на спеку в квартирах у Миколаєві знизили температуру теплоносія на мінімум

Про це повідомляє ПрАТ "МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ"

Цей материал також доступний

Останнім часом ПрАТ “МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ” отримує багато звернень від миколаївців, які скаржаться на надмірну спеку у своїх квартирах та закликають знизити температуру теплоносія.

У відповідь на ці звернення, підприємство 15 лютого 2024 року повідомило, що вже знизило температуру теплоносія на технологічний мінімум, що дозволяє забезпечити стабільне теплопостачання та безперебійну роботу станції. Однак, подальше значне зниження температури неможливе через ризик зупинки обладнання. Для повторного запуску знадобиться час – 3-4 доби.

Зазначається також, що мешканці мають можливість самостійно регулювати подачу теплової енергії у свої будинки, відкриваючи або закриваючи подачу теплоносія. Проте це регулювання повинна виконувати відповідальна особа, яка була призначена мешканцями будинку.

Тому важливо, щоб мешканці звернулися до балансоутримувачів житлових будинків, ЖЕК, управляючих компаній та ОСББ для отримання вичерпної інформації та необхідних рекомендацій щодо регулювання подачі теплової енергії у своїх будинках.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button