СуспільствоТема дня

Учні з Корабельного району - переможці обласного етапу предметних олімпіад

Вітємо переможців з гарними результатами!

Цей материал також доступний

Учні навчальних закладів, розташованих в Корабельному районі міста Миколаєва, стали переможцями та призерами ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад.

“Кращі із кращих” – так на своїй сторінці у Facebook називають своїх вихованців у Миколаївському ліцеї ім. Олега Ольжича (колишньої школи №1 ім. О. Ольжича), які досягли чудових результатів на обласному етапі. Так, учень 8-Б класу Владислав Булаковський посів І місце в олімпіаді з математики та ІІ місце серед учнів 9-х класів по інформаційним технологіям, а учениця 9-В класу Анастасія Крижановська посіла ІІ місце в олімпіаді з історії.

Здобули у соїх категоріях перемогу й учениці Миколаївського ліцею №58 (колишньої гімназії №3) – Пацюк Вероніка та Гурова Дарина (на заголовному фото).

“Вітємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології – Пацюк Вероніку, ученицю 9 класу, і з історії – Гурову Дарину, ученицю 8 класу!

Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, успіхів у навчанні!

Щира подяка вчителям Маханьковській Людмилі Йосипівні, Буковій Тетяні Анатоліївні за високу результативність та гідне представлення нашого ліцею, батькам – за підтримку в цей нелегкий час, – зазначили в ліцеї №58.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Ліцей Корабельного району – у ТОП-10 рейтингу по Миколаєву за результатами НМТ-2023

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button