СуспільствоТема дня

Адміністрація Корабельного району уклала договір по охороні на 600 тисяч грн

Цілодобово будуть охороняти будівлю райадміністрації по одному сторожу на посту

Цей материал також доступний

Корабельний район міста Миколаєва оголосив про завершення тендеру на послуги фізичної охорони адміністративної будівлі та прилеглої території адміністрації за адресою: пр. Богоявленський, 314. Переможцем стала компанія ТОВ “ГРУПА КОМПАНІЙ “ГРІЗЛІ”, зареєстрована лише кілька місяців тому, у листопаді 2023 року, з юридичною адресою в селі Гнідин, Бориспільського району, Київської області.

Очікувана вартість контракту склала 602 903,00 грн з ПДВ, із чим компанія “Грізлі” успішно погодилась, запропонувавши найнижчу ціну у розмірі 602 845,92 грн з ПДВ. Офіційне оголошення про намір укласти договір було опубліковано 26 грудня 2023 року, а сам договір був укладений 2 січня 2024 року.

Договір на охорону, укладений з ТОВ “ГРУПА КОМПАНІЙ “ГРІЗЛІ”, передбачає цілодобове чергування однієї особи на об’єкті, який включає в себе адміністративну будівлю загальною площею 4586,0 кв.м. та прилеглу територію площею 556,9 кв.м. Послуги будуть надаватися протягом усього 2024 року, з 1 січня по 31 грудня.

З урахуванням витрат у розмірі 600 тисяч гривень на рік за охорону адміністративної будівлі в Корабельному районі Миколаєва, що еквівалентно майже 50 тисячам гривень щомісяця, постає питання: яка частина цих коштів складатиме заробітну плату самих сторожів?

ДОВІДКА:
Сторож  – це особа, яка здійснює охорону об’єкта від протиправних посягань та надзвичайних обставин. У разі будь-якої небезпеки сторож повинен, відповідно до своєї інструкції, викликати профільну службу: поліцію, МНС, «Швидку допомогу» тощо.

Охоронець – це спеціаліст відповідної кваліфікації, який виконує охорону об’єкта, заходи, особи. Для здійснення такої діяльності потрібне підтвердження професійних навичок. Охорона може бути простою та воєнізованою, а особа, яка її здійснює, має право на використання насильства та зброї за певних обставин.

Раніше повідомлялося:
Охрана зданий Николаевской мэрии в 2020 году обойдётся в 1,5 млн грн

Нагадаємо: 2021 року на охорону будівлі Корабельної райадміністрації було витрачено 390 тисяч грн. Тоді в тендері перемогла компанія ПМП «Шван» (ми писали: Здание Корабельной администрации опять будет сторожить предприятие Князя Калоева)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button