Суспільство

Данський Червоний Хрест збирається відновити навчальні заклади в Галицинівській ОТГ

Це сприятиме розвитку дітей

Цей материал також доступний

На території Миколаївської області планується відновлення ще трьох освітніх закладів за підтримки товариства Данського Червоного Хреста. Про це повідомив представник організації українського товариства Червоного хреста Антон Дубовик. За його словами, під час зустрічі з данськими партнерами були внесені конкретні плани та перспективи для трьох закладів освіти в Шевченківській та Галицинівській громадах, – пишуть 10 лютого 2024 року ПН.

У розмовах з представниками Данського Червоного Хреста виокремилися два основні напрямки робіт. По-перше, у деяких закладах буде розпочато поточний ремонт, що допоможе відновити приміщення для навчання дітей. По-друге, передбачено масштабне будівництво, яке значно покращить умови для навчання та розвитку молодших поколінь.

“Для нас важлива комплексність підтримки, яку ми надаємо спільно з партнерами. Ми отримали змогу відремонтувати приміщення, далі ми маємо змогу змістовно наповнити його, в тому числі завдяки різним програмам, аби сприяти розвитку дітей”, – наголосив Антон Дубовик.

Окрім того, представник організації повідомив про початок реалізації проєкту, і зазначив, що в процесі виконання вони досягнуть значущих результатів, і кожен етап робіт буде представлений громаді.

“Для нас партнери з Данського Червоного Хреста – це не лише союзники в проекті, а й друзі, до яких ми можемо звернутись про допомогу. Вони завжди готові відшукати способи і механізми, щоб нам допомогти. Те, що ми робимо з Данським Червоним Хрестом, виходить за рамки якогось одного проєкту, за рамки простого будівництва. Це комплекс і спроможності, які дає нам Данський Червоний Хрест.”, – додав представник української організації Червоного Хреста.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button