Пригоди

Нічна російська атака "шахедами": ціла сімʼя згоріла живцем у Харкові

Понад півсотні людей врятували цієї ночі під час пожеж надзвичайники та поліцейські

Цей материал також доступний

9 лютого близько 22:50 держава-агресор завдала удари трьома безпілотниками по Харкову ,”шахеди” влучили в АЗС, через палаюче пальне вигоріли повністю 15 приватних житлових будинків. Площа пожежі – 3700 квадратних метрів (вигоріла майже половина вулиці). Евакуйовано 50 харківʼян. Рятувальники шукають постраждалих людей, про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

В одному з приватних житлових будинків внаслідок пожежі загинула вся родина з пʼятьох людей. В будинку знаходились чоловік з дружиною та троє їхніх дітей: семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики.

“Загоряння сталось через виток палива, після чого стався витік небезпечної речовини по вулиці, де знаходиться житловий сектор. Тіло чоловіка знайдено в коридорі будинку, а мама з дітьми намагалася врятуватися в ванній. Тривають пошуки тіла наймолодшого хлопчика”, – зазначили в Харківській ОВА.

В іншому будинку загинуло подружжя: чоловік 66 років та його 65-річна дружина. Також отримали поранення троє людей: 45-річний чоловік та двоє жінок 61 та 39 років.

Обстріли Харкова

Як повідомив Ігор Клименко понад півсотні людей врятували цієї ночі під час пожеж надзвичайники та поліцейські у Харкові.

“ДСНС вдалося локалізувати пожежу в житловому кварталі, врятувавши від поширення вогню 25 будинків. Однак більше десятка домоволодінь згоріло вщент…

Загальна кількість постраждалих станом на зараз – 7 загиблих і 3 поранених.

Працюють слідчі та криміналісти, які документують воєнний злочин росії та відбирають зразки ДНК для ідентифікації тіл”, – йдеться в повідомленні.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Вічна пам’ять загиблим.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button