Пригоди

НАБУ розшукує одеських ексдепутатів від «ОПЗЖ», які викрали 32 судна

Ексдепутати близько двох років знаходяться за межами України

Цей материал також доступний

Національне антикорупційне бюро України розшукує підозрюваних у кримінальному провадженні від 21 листопада 2019 року, а саме: Баранського Віктора, Саутьонкова Віталія, Пітченка Євгенія, Чернишова Дениса, про це 8 лютого 2024 року повідомили на сайті НАБУ.

Підозрювані Віктор Баранський і Віталій Саутьонков колишні депутати Одеської облради від забороненої ОПЗЖ.

“Разом із ними у розшуку представник приватної компанії Effective Management Services LTD Євгеній Пітченко і Денис Чернишов (не той, що колишній заступник міністра юстиції). Всіх їх підозрюють у заволодінні 32 суднами ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство»”, – повідомив журналіст Олег Новіков.

розшук

Повістки про виклики Віктора Баранського та Віталія Саутьонкова на допити 12 та 13 лютого розміщені на порталі Національного антикорупційного бюро України.

“Повістка про виклик Саутьонкова Віталія Миколайовича. Вам необхідно прибути 12.02.2024 року о 10:30 до Одеського територіального управління Національного антикорупційного бюро України за адресою: м. Одеса, вул. Середньофонтанська, 14 для допиту в якості підозрюваного та вручення процесуальних документів у кримінальному провадженні №52019000000001050 від 21.11.2019”, – йдеться у тексті повідомлення.

32 судна, що належали «УДП», продали та завдали збитків на суму 82,654 млн грн. У цієї справі підозру наприкінці січня вже вручили колишньому голові правління ПрАТ «УДП» та 3 працівникам підконтрольних депутатам юридичних осіб.

Однак, як повідомляють УСІ, ексдепутати Баранський та Саутьонков близько двох років знаходяться за межами України.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button